Holivudski provod: Ovako Marija Karan i Nina Seničar lumpuju u El Eju!

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski provod: Ovako Marija Karan i Nina Seničar lumpuju u El Eju!

Nina Seničar i Marija Karan najbolje se provode kad zajedno lumpuju u klubovima.
Nakon što su se obe pre tri i po meseca veselile na glumičinoj svadbi u Beogradu, kada je Karanka sudbonosno „da“ rekla producentu Džoelu Lubinu u crkvi Ružici na Kalemegdanu, one su ponovo našle slobodnog vremena da se zapiju kod zajedničkog drugara na rođendanu u Los Anđelesu.
Ninino i Marijino prijateljstvo datira od pre nekoliko godina, kad je zgodna manekenka odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da napusti Italiju i život nastavi u Americi kao glumica.
Naime, ona je u Holivudu upisala časove glume, a već je imala nekoliko epizodnih uloga.
Ako je suditi po fotografiji, drugarice su se odlično provele, a kako smo čuli, to veče su za svoju dušu zapevale i neke domaće pesme.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako se provode Marija Karan i Nina Seničar u noćnom izlasku (FOTO)

Izvor: Story, 16.Avg.2014

Ninino i Marijino prijateljstvo datira od pre nekoliko godina, kad je zgodna manekenka odlučila da napusti Italiju i život nastavi u Americi kao glumica..Marija Karan, foto: story press, Kurir

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.