Hitno prebačen u bolnicu: Član žirija muzičkog takmičenja “Idol” – Petar Janjatović se srušio na sceni!

Izvor: Svet, 14.Mar.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno prebačen u bolnicu: Član žirija muzičkog takmičenja “Idol” – Petar Janjatović se srušio na sceni!

Petar Janjatović, naš poznati muzički kritičar i autor “Ex Yu rok enciklopedije”, kolabirao je u ponedeljak uveče u Zagrebu na komemoraciji svom mlađem kolegi Anti Perkoviću.
U prepunoj dvorani Zagrebačkog kazališta mladih, komemoracija je bila bolno dirljiva, na mahove i potresna, a završila je naglo, kad se na pozornici, usred oproštaja od preminulog kolege srušio Petar Janjatović, piše “Novi list”.
Janjatović je s mikrofonom u ruci izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pred publiku kako bi podelio sećanje na Perkovića.
“Odlazi dobar svet kojem je pripadao Ante, a sve više ostaje polusvet”, izgovorio je Janjatović, nakon čega je uspeo pred okupljenima da izusti:
“Izvinite”, pre nego što se srušio na pod.

U publici je bio lekar koji je odmah priskočio u pomoć, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći. Nakon reanimacije prevezen je u tamošnju bolnicu Sestara Milosrdnica, a u trenutku kad su ga iznosili iz pozorišta, bio je pri svesti.
Ovim nemilim događajem je i završena komemoracija.
Medicinsko osoblje iz bolnice Sestara Milosrdnice u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici izjavilo je da je reanimacija bila uspešna i da je danas u jutarnjim satima Petar stabilno i dobro, prenosi portal “Ravno do dna”.
Inače, Janjatović ima ugrađen bajpas i dva stenta od ranije.
Petar Janjatović javnosti je poznat i kao član žirija muzičkog takmičenja “Idol” koje je emitovano na “BK” televiziji od 2003. do 2005. godine.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.