Hitna PSIHIJATRIJSKA pomoć: Novi SUSRET takmičarke Elite sa PORODICOM - učesnica ponovo PALA na manipulacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 19:41

Hitna PSIHIJATRIJSKA pomoć: Novi SUSRET takmičarke "Elite" sa PORODICOM - učesnica ponovo PALA na manipulacije

Drama se nastavlja, ponovo oči u oči sa najbližima.

Učesnice "Elite" Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo otpočele su svoju emotivnu vezu u ovoj sezoni rijalitija. Od samog početka njihova veza je veoma turbulentna i nailazi na osude pogotovo kada je reč o Anđelinoj porodici.

Prava drama počela je onog trenutka kada je produkcija ukućanima dozvolila video pozive. Porodica Anđele Šparavalo ponovo je predočila ćerki kroz koji nivo stresa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolazi zbog onog što im je priredila na televiziji.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su danas odlučile da porazgovaraju o svom odnosu i stave sve karte na sto, pa izglade odnose, ukoliko je to moguće.

Anđela Šparavalo, kako i sama tvrdi, nije psihički dobro, zbog čega joj je neophodna stručna pomoć.

- Gde ti gledaš dok pričaš, moraš da imaš fokus na mene. Ne može da bude izgovor da si dobrica. Da li ti u emisiji slušaš šta drugi šričaju i šta govore - rekla je Bojana.

- Znam ja sve to ali ja sam uzrujana. Kad vidim suze ja sam takva. totalno sam bila zbunjena i ona je svašta nešto ispričala u dreki i viki - rekla je Anđela.

- Ti misliš da to nije neki vid manipulacije od nje, umeš i ti da isceniraš i da zaplačeš bez razloga, iz nekog besa ili bilo čega, jel vidiš da sam u pravu - rekla je Bojana.

- U pravu si, evo, tražila sam psihijatra, želim da vidim o čemu se radi - rekla je Anđela.

- Šta ti misliš, koji problem imam? - pitala je Bojana.

- Smatram da sam lakoverna, ali eto mislim da neki ne veruju i foliranti su, na primer Slađa, Lakić, Žana - rekla je Anđela.

- Ti imaš poremećaj pažnje, ti kad se sa nekim posvađaš totalno izgubiš fokus i ne znaš šta si htela da kažeš, nemaš koncentraciju. Nadam se da će ti psihijatar pomoći - rekla je Bojana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", mižete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.