Hitan prekid programa u Eliti: Ša doživeo pomračenje - NAHVATAO Mionu sa bivšim na delu, nastala neviđena DRAMA u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 10:46

Hitan prekid programa u "Eliti": Ša doživeo pomračenje - NAHVATAO Mionu sa bivšim na delu, nastala neviđena DRAMA u Beloj kući

Reper skoro svakog dana ima neku zamerku na Mionino ponašanja, a najviše mu smeta što mu ne posvećuje pažnje koliko bi on voleo da dobije.

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović imaju veoma turbulentan odnos, koji je ispunjen žestokim svađama.

Poznato je da je Ša jako posesivan i da Mioni ne dozvoljava da se druži sa drugim ljudima u Beloj kući, pogotovo muškarcima, a poseban problem u vezi im predstavlja njen bivši dečko, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanislav Krofak, na koga je Ša veoma ljubomoran, iako ga je Miona ostavila upravo zbog njega:

- Ja mislim da ona ne želi da bacu ti, ona opet ostavlja prostora - rekao je Marko.

- Jedan detaljčić koji je meni bio dovoljan je ona pesma sve po starom - rekao je Ša.

- Opet me izluđuje, evo zašto ja izludim, izvrćeš mi reči. Ti kad pevaš tu pesmu, a lik kači tu pesmu - rekao je Ša.

- Bože me sačuvaj, on se mnogo loži - rekla je Miona.

- Nemojte da me pravite majmunom vas dve, moju omiljenu pesmu je lik počeo da kači pesmu, ja sam njoj od tog trenutka rekao da ne peva tu pesmu. Ona peva zbog mene, ja kažem nemoj više zbog mene - rekao je Ša.

- Ti pričaš o njemu - rekla je Miona.

- Praviš me majmunom - rekao je Ša.

- Što ti potenciraš da će on to da kači, ti celo veče njega braniš - rekao je Bebica.

- Ne, nego on može da okači pet pesama - rekla je Miona.

- Čovek je sve u pravu - rekao je Bebica.

- Ja ne spominjem bivše nikada - rekao je Ša.

- Mislim da joj nije sada palo na pamet, ja sam očekivao da će baciti - rekao je Ša.

- Evidentno je da ti nećeš da baciš narukvicu - rekla je Ivana.

- Katastrofa mi je što ta narukvica nije bačena, a ne da se daje Ša i da prebacuje lopta, celo veče braniš dečka - rekla je Teodora.

- Ja sam Nenadu dala odmah sve da baci, kada sam ja sama bacila narukvicu on je sumnjao da li sam bacila - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.