Boriću se jednom rukom Stigla podrška porodice, Šaov otac JAVNO ZAGRMEO - On nije repa bez korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:28

"Boriću se jednom rukom" Stigla podrška porodice, Šaov otac JAVNO ZAGRMEO - On nije repa bez korena

Zoran Kiza Aleksić, oglasio se nakon što je bivši dečko Mione Jovanović izneo gnusne uvrede na račun njegovog sina.

Miona Jovanović učesnica rijalitija Elita dospela je u žižu javnosti kada je otpočela svoju vezu sa poznatim reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Aleksićem Ša. Još od samog početka ovaj odnos veoma je turbulentan.

Nešto ranije tokom jedne rasprave ovog para reper je otkrio kako je Miona bila maltretirana od strane svog bivšeg dečka Stanislava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krofaka.

Krofak je nakon te izjave na Aleksićev račun izneo niz uvreda.

- Je*aću mu mater, stavite kavez unutra. Boriću se sa njim jednom rukom da ga isprebijam. Šta me više spominje idiot? Živela je sa mnom i sve zna, a taj jazavac me nije ni video. Kada bi me video u*akio bi se u gaće - rekao je Krofak.

Međutim, u odbranu Nenada Aleksića Ša stao je njegov otac.

-Lepo neka stane pred ogledalo i vidi kako izgledaŠa su mnogi pretili, a to su rijaliti priče. Ja ne smatram to ozbiljno. Ako je ozbiljan, Ša nije repa bez korena, tu smo mi, njegova porodica. Ne znam da li on zavidi mom sinu, ne želim da uzdižem mog sina, ali moguće je da želi da bude rijaliti priče. Što se tiče veze mog sina i Mione, mislim da će opstati - rekao je Zoran Aleksić Kiza.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hitan prekid programa u "Eliti": Ša doživeo pomračenje - NAHVATAO Mionu sa bivšim na delu, nastala neviđena DRAMA u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 10:46

Reper skoro svakog dana ima neku zamerku na Mionino ponašanja, a najviše mu smeta što mu ne posvećuje pažnje koliko bi on voleo da dobije...Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović imaju veoma turbulentan odnos, koji je ispunjen žestokim svađama...Poznato je da je Ša jako posesivan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.