Happy televizija nudi 50.000 evra za venčanje Zorice i Gastoza u ‘Parovima’

Izvor: Tracara.com, 08.Jun.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Happy televizija nudi 50.000 evra za venčanje Zorice i Gastoza u ‘Parovima’

Prvo srpsko rijaliti venčanje (foto: Instagram) Nakon diskvalifikacije pre izvesnog vremena, Zorica Dukić je odnedavno ponovo u vili Parova. Ljubavni trogugao koji čine Zorica, Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz je i dalje veoma zanimljiv publici, pa je gledanost Happy televizije ponovo skočila. Zato je produkcija odlučila da Dukićevoj i Gastozu ponudi veliki novac kako bi svoju ljubav krinisali brakom pred kamerama, ostalim takmičarima ali i publikom koja bi posmatrala njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << svadbu u rijalitiju. “Kada se Zorica vratila u rijaliti, gledanost se utrostručila i od toga dana gledaoci non-stop zovu i predlažu da bi bilo super kada bi se njih dvoje venčali pred kamerama. Happy televizija je spremna da ih obraduje svadbenim poklonom od čak 50.000 evra”, rekao je izvor blizak produkciji, a prenosi portal SrbijaDanas. Ostaje da vidimo da li će glavni akteri ove ljubavne priče prihvatiti ponuđenu svotu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VIDEO: Zorica je tverkovala prilepljena uz Gastoza, a on...

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2016

Nenad Marinković Gastoz je pre samo nekoliko dana planirao seks sa Ružicom Veljković, a onda im je konce pomrsila njegova devojka Zorica Dukić. Tako je Veljkovićeva ostala "kratkih rukava", dok za Gastoza nema zime. Naime, njegova draga Zorica ne da mu nije zamerila šuorvanje sa Ružicom, već...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.