Haos u Zadruzi, Šok pismo! Luna sebična i razmažena - izazvala OVO! Svaka čast Veliki Šefe! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Zadruzi, Šok pismo! Luna sebična i razmažena - izazvala OVO! Svaka čast Veliki Šefe! (VIDEO)

Zahuhtalo se danas.

Sunčano nedeljno popodne zadrugari provode na Rajskom ostrvu, gde je ovonedeljni vođa Vladimir Tomović pročitao novo pismo Velikog šefa koji je od njih zatražio da još jednom u nizu budu iskreni i odaberu zadrugara koji će poneti nimalo laskavu titulu.

- Kažu da je bezosećajnost odlika sebičnosti. Sada je vreme da svako od vas ustane i jasno i glasno kaže ko su po njemu tri najbezosećajnije osobe u Zadruzi - glasilo je pismo Velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šefa, koje je odmah unelo pometnju među zadrugarima.

Svi učesnici "Zadruge" bili su u prilici da javno, pred svima, iskažu svoj stav i odaberu cimera za kojeg smatraju da ima ovu ružnu osobinu. Kako su svi naveli ponekog, čak i po više zadrugara, do rezultata se ne može doći, ali se desilo ono što ukućanima najbolje ide od ruke - nastao je haos!

Ubrzo su se gledaoci izjasnili na ovu temu, a snimak na Jutjubu gori od komentara! Ovo je igra koja je pokrenula burne reakcije, a među zanimljivijim prepiskama, bile su one gde podržavaju Lunu Đogani.

- Svaka čast Veliki Šefe, a Luna uzela čak za Lepog Miću hranu, pa neka kaže neko posle da je sebična i razmažena.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na ovom video-snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.