HTELA SI DA JE UBIJEŠ da bi... Otkrivena SRAMOTNA PROŠLOST takmičarke Elite, publika ostala nema

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 21:59

"HTELA SI DA JE UBIJEŠ da bi..." Otkrivena SRAMOTNA PROŠLOST takmičarke "Elite", publika ostala nema

Dramatičan dan u Šimanovcima!

Tokom današnjeg popodneva, dok su ostali takmičari rijaliti šou-programa "Elita" mirno spavali, Ivan Marinković i Sneža Kušadasi su bili budni i u žestokoj raspravi iskazivali međusobne uvrede.

Marinković nije imao lepe reči za svoju cimerku, a u jednom trenutku je i optužio za gnusne stvari!

- Imaš šminku od pre 30 godina, i to si ukrala od babe. Ne kupaš se, miševi ti vire iz stvari - opleo je Ivan po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sneži, pa nastavio:

- Otac te se odrekao, sramoto jedna - siktao je Ivan, ali se ni Sneža nije dala.

- Mene bar ima ko da se odrekne, ti nemaš nikoga - odbrusila mu je Sneža, a onda je Ivan poentirao i ostavio bez teksta sve ukućane koje je probudila njegova i Snežina svađa:

- Davila si babu jastukom, htela si da je ubiješ da bi ti ostala penzija od nje, sram te bilo - zakucao je Ivan, ali Snežu ni to nije dotaklo.

Podsećanja radi, učesnica "Elite" Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, rekla je da su joj pre nekoliko godinna nudili političari novac, a da im za uzvrat bude pratnja i da imaju intimne odnose. Ona kaže da nikad nije pristajala na takve stvari, jer je dostojanstvena.

- Nikad nisam pristajala na to da imam sponzore. Nudili su mi političari bogatstvo, hteli su da da spavam sa njima i da mi skidaju zvezda sa neba, ali nikad se prodala nisam! Nema kod mene toga. Nisam ja starleta, ali su ljudi to tako povezali jer sam htela da uđem u politiku. Nikad nisam dozvoljavala da me neko ponižava, da mi ružnu reč kaže, a kamoli nešto drugo. Danas devojke misle da sve što leti može da se jede. Nije mi jasno kako nemaju osnovno kućno vaspitanje i želju da sebe zaštite od ludaka i manipulatora  - rekla je Sneža.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.