HRVATI NEMILOSRDNI prema Breskvici: Mlada pevačica ponovo na udaru, ovo su joj žestoko ZAMERILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 18:12

HRVATI NEMILOSRDNI prema Breskvici: Mlada pevačica ponovo na udaru, ovo su joj žestoko ZAMERILI

Često je na meti negativnih komentara i kritika.

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica našla se na meti osude nakon objavljivanja pesama za PZE na kojem se bira predstavnik Srbije za Evroviziju.

Njena pesma "Gnezdo orlovo" mnogima je "trn u oku", a nakon što su se komšijski narodi više puta negativno oglašavali ovim povodom, svoj sud dali su i Hrvati.

I nakon napada od strane pojedinaca i osuda da joj je numera kojom će se predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "genocidna", jedan Hrvatski medij objavio je sraman tekst o mladoj pevačici.

- Srpska pevačica Breskvica, pravim imenom Anđela Ignjatović, osuđivana je za nacionalizam i genocid zbog svoje pesme "Gnezdo orlovo" kojom će nastupiti na ovogodišnjem srpskom izboru za pesmu Eurovizije - navodi "Net.hr".

Kako su dalje naveli, Breskvica se i oglasila zbog optužbi za "genocid".

Podsetimo, Breskvica je na naš medij nedavno govorila o svojoj novoj pesmi.

- U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Tviteru. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla nam je pevačica.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.