HOSPITALIZOVANA TRUDNA ĆERKA Zorice Brunclik - trpi nesnosne bolove, lekari hitno reagovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:13

HOSPITALIZOVANA TRUDNA ĆERKA Zorice Brunclik - trpi nesnosne bolove, lekari hitno reagovali

Zavladao strah među svima...

Kako domaći mediji prenose, ćerka Zorice Brunclik koja je u drugom stanju, zbog bolova koje je osetila, hitno je primljena u bolnicu kako bi se njeno stanje pratilo i kako bi se odradile potrebne analize.

U susret joj je izašao doktor Vanja Milošević, inače emotivni partner pevačice Snežane Đurišić, koji je bez odlaganja primio na svoje odeljenje.

Na svu sreću, ona je nakon detaljnog pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stabilno i stanje joj se prati.

Za sada je to jedina informacija koja je poznata i dostupna javnosti.

Podsetimo, pevačica ima četvoro dece, tri ćerke - Mariju, Miljanu i Zlatu i sina Đorđa. Mariju je dobila u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem, sa svega 18 godina. Pisalo se da živi u lošim uslovima i da pevačica ne brine o njoj, ali su obe to demantovale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.