HOĆE DA BUDE ZALJUBLJENA U CARA, A DA DEJAN PATI ZA NJOM! Zadrugari ogovarali Dalilu, pa opleli po njoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 13:19

"HOĆE DA BUDE ZALJUBLJENA U CARA, A DA DEJAN PATI ZA NJOM!" Zadrugari ogovarali Dalilu, pa opleli po njoj

Ni ona ne zna šta želi!

Miki Đuričić seo je sa Matorom na kauč, pa su započeli priču o Dalili Dragojević i njenom odnosu sa Dejanom.

- Ne može ona to da podnese, ona bi volela da bude zaljubljena u Cara, a da ovaj pati za njom. Preterala je stvarno, mi smo joj za sve krivi. Dok je otimao za nju bio je dobar, ma mani me u pi**u materinu. Je l' on razbio sebi čašu o glavu zbog mene ili zbog nje? - rekao je Miki.

- Ja joj rekla da ide da spava, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Irma tu. Ako ja kao tvoj prijatelj imam potrebu da ti pomognem, što to radiš - rekla je Matora.

- Pusti ti druge, gledaj sebe, popravljaj sebe i nemoj napadati ljude. Šta ima ona da priča sa njim ponovo, dečko je neuračunljiv zbog nje - rekao je Miki.

- Ne razumem i ništa mi nije jasno... Kad ustaneš, ne pravdaš se, ali opet - rekla je Matora.

- Ma ne može, to je jače od nje...Ma dosta bre više preterala si svaku meru. Jedino dobro za njih dvoje je da se odvoje jedno od drugog. Ne može da podnese da on može sam, neverovatni su ljudi - pričao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.