HLADAN TUŠ za Anitu: Pokazala zadnjicu Anđelu u izolaciji, a onda je OLADIO zbog Maje Marinković - nova DRAMA na pomolu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 15:05

HLADAN TUŠ za Anitu: Pokazala zadnjicu Anđelu u izolaciji, a onda je OLADIO zbog Maje Marinković - nova DRAMA na pomolu?

Anita Stanojlović se ponadala da će Anđelo želeti da spoje dušeke u izolaciji, a ovo nije mogla ni da nasluti. Svi iščekuju šta će se narednih dana dešavati u njihova četiri zida, te da li će otiči korak dalje.

Tokom prethodne večeri u rijaliti programu "Elita" održan je još jedan izbor potrčaka, a vođa Marko Đedović je doneo odluku o tome ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji.

Spekulacije su trajale danima, ali kada je Đedović izabrao Anitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanojlović i Anđela Rankovića, postalo je jasno da će ova nedelja biti i više nego uzbudljiva.

Kako su njih dvoje već danima unazad glavna tema gotovo svih dešavanja na imanju u Šimanovcima, Đedović je istakao da je odlučio da ih izabere jer bi bilo van pameti staviti nekoga drugog.

- Neću ja previše da filozofiram. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

Anita je pripremila ljubavno gnezdo, u nadi da će Anđelo poželeti da spoje dušeke u izolaciji, ali Ranković nije želeo ni da čuje za tu opciju. Lepi Mića ih je posetio u izolaciji, pa poručio Anđelu da malo manje obraća pažnju na Maju Marinković, kako bi se u potpunosti posvetio Aniti.

- Ti malo manje pažnje posvećuj Maji. I pazite šta radite - poručio je Lepi Mića Anđelu.

Kada je Mića napustio prostoriju, Stanojlovićeva je pokušala da isprovocira Anđela, pa se otkrila i pokazala mu zadnjicu, ali on je samo okrenuo glavu ka zidu i otišao na spavanje.

A post shared by @samoposmatramo1

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.