HITNO iz SPOLJNOG SVETA: Filip Car PREKINUO ĆUTNJU i direktno se obratio Maji Marinković OVIM REČIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 19:27

HITNO iz SPOLJNOG SVETA: Filip Car PREKINUO ĆUTNJU i direktno se obratio Maji Marinković OVIM REČIMA

Bivši zadrugar ne može više da ćuti.

Bivši zadrugar Filip Car, već neko vreme izbegava davanje izjava za medije i bilo kakvo oglašavanje ili kometarisanje povodom dešavanja u rijalitiju "Elita" i njenih učesnika.

Poslednjih dana javnost je Filipa mogla da gleda samo preko platforme Tik Tok gde je često objavljivao snimke sa svojim kolegama, ali sada je odlučio da prekine svoju prvobitnu odluku i javno se obrati i prokomentariše učesnike rijalitija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Što se tiče Maje, ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentarišući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - rekao je Filip Car.

Prisetimo se, Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna. Tada je pomenula i da se priseća svog prethodnog odnosa, aludirajući na Filipa Cara, pa ne čudi što se on hitno oglasio i udario na bivšu devojku.

Njegovo izlaganje je mnoge ostavilo u čudu. Takođe, u svojoj izjavi se dotakao i odnosa Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša:

- Tu priču ne podržavam, ali neću komentarisati, jer sam otkako je Janjuš izgubio brata, osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to… Nije trebalo da ulazi ove godine - rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: J.Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.