HITNO OGLAŠAVANJE IZ SPOLJNOG SVETA povodom brutalne svađe Cara i Aleks, poručeno im je samo OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 18:15

HITNO OGLAŠAVANJE IZ SPOLJNOG SVETA povodom brutalne svađe Cara i Aleks, poručeno im je samo OVO

Osudio njihove stalne prepirke...

Iako je nakon pomirenja u Zadruzi i rehabu sve delovalo idilično, Filip Car i Aleksandra Nikolić sinoć su imali još jednu svađu koja se neslavno završila.

Podsetimo, zadrugari su se nakon žurke posvađali ni više ni manje nego zbog tuširanja Nikolićeve koje je trajalo malo duže.

Njih dvoje su jedno drugo "čašćavali" brojnim uvredama, što je rezultiralo izbacivanjem Alelsandrinih stvari iz rehaba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Filipov najbolji prijatelj u Zadruzi, Lazar Čolić Zola, pokušao je da smiri situaciju, međutim, zadrugari su do pred zoru nastavljali sa svojim svađama, gde su spominjani i članovi porodice.

Ovim povodom, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Brunom Uremovićem, Filipovim najboljim drugom i kumom koji je komentarisao najnovija dešavanja na imanju.

- Mislim da je sve to nepotrebno. Ne bi se trebao oko toga svađati! Verovatno će doći do pomirenja- rekao je Bruno za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.