HITNO HOSPITALIZOVAN: Saši Kovačeviću pogoršano zdravstveno stanje - primljen u Urgentni centar

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 14:17

HITNO HOSPITALIZOVAN: Saši Kovačeviću pogoršano zdravstveno stanje - primljen u Urgentni centar

Pevač je zbrinut adekvatnom lekarskom negom.

Popularni pevač Saša Kovačević završio je sinoć u Urgentnom centru zbog lošeg zdravstevnog stanja.

Usled vidne malaksalosti, Saša je došao u pomenutu zdravstvenu ustanovu. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati navodno nisu sjajni, kako prenose mediji.

- Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao - ispričao je izvor sa lica mesta.

Iz Sašinog tima oglasili su se putem njegovog oficijalnog Instagram profila, kada su saopštili da je pevač bolestan i da se koncert koji je imao zakazan za danas otkazuje.

- Koncert je nažalost otkazan zbog nepredviđenih okolnosti i bolesti pevača. Hvala na razumevanju - napisao je PR tim Kovačevića.

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.