HITNO HOSPITALIZOVAN! Milošu Bojaniću POZLILO, zadržan u BOLNICI - evo šta se desilo pevaču

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 17:23

HITNO HOSPITALIZOVAN! Milošu Bojaniću POZLILO, zadržan u BOLNICI - evo šta se desilo pevaču

Doktori ga zadržali

Pevaču Milošu Bojaniću iznenada je pozlilo, pa je hitno smešten u bolnicu.

Bojanić se, inače, trenutno nalazi u Crnoj Gori gde je radio na uređenju svoje kuće, a kada mu je pozlilo, kako je rekao, najpre su lekari mislili da je u pitanju korona virus, ali se kasnije ispostavilo da je u pitanju jaka prehlada.

- Pozlilo mi je i završio sam u bolnici. Sumnjali su da je korona i bio sam loše, ali ispostavilo se da je jaka prehlada. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadržali su me u bolnici, ostaću par dana još sigurno, slušam lekare. Velike su vrućine i bio sam pod klimom, moguće je da je to doprinelo da se ovako razbolim - rekao je za "Blic" Miloš Bojanić.

Inače, Bojanić ima vilu na obali mora u Baošićima u Crnoj Gori koju tokom sezone izdaje.

- Ceo život sam ulagao u nekretnine i stare automobile, neke nekretnine sam i prodao, u svakom slučaju je ovo prava investicija. Kuća je na samoj obali mora, mirno mesto, nikoga nema pored mojih gostiju, privatna je plaža - rekao je pevač.

BONUS VIDEO: Pobednik "Zvezda Granda": Priželjkujem karijeru Šabana Šaulića!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.