HITNA MEDICINSKA INTERVENCIJA: Ostvarili su se Tarini STRAHOVI iz detinjstva, PREPLAŠENA je rečima DOKTORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 11:28

HITNA MEDICINSKA INTERVENCIJA: Ostvarili su se Tarini STRAHOVI iz detinjstva, PREPLAŠENA je rečima DOKTORA

Brljali su joj po ustima.

Tara Simov redovno obaveštava svoje fanove preko svog Instagram profila šta joj se događa u životu, bilo da su to lepe ili ružne stvari.

Bivša zadrugarka se sada našla u vrlo neprijatnoj situaciji, a svoju nevolju je podelila preko storija.

Na prvom storiju je prikazan kratki video gde je u krupnom kadru uplašeno Tarino lice. Ona molećljivim pogledom i umilnim glasom ponavlja:

- Gde si pošla ti sa tim? gde si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošla sa tim? Pokaži ljudima? Pokaži ljudima šta držiš - preplašeno je cvilela Tara.

U tom trenutku se kamera okreće i u kadru vidimo jedan  špric.

- Mala je igla - pokušavao je da je smiri ženski glas.

- Na sledećem storiju vidimo Taru Simov kako joj doktorka stomatologije ogledalcetom pregleda unutrašnjost zube. Iako nije bila u pitanju igla, Simova je i dalje nastavila da gleda u doktorku preplašenih pogledom.

Rijaliti učesnica se očigldno mnogo plaši zubara, a te strahove vuče još od kad je bila devojčica, te je otvoreno napisala na storiju "traume iz detinjstva".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.