HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG IŽIVLJAVANJA: Počeo da ga DAVI, otisci prstiju UREZALI se u VRAT - jezivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 07:12

HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG IŽIVLJAVANJA: Počeo da ga DAVI, otisci prstiju UREZALI se u VRAT - jezivo!

Prešao je granicu!

Fizičko nasilje se u rijaliti programu "Zadruga" nikada nije tolerisalo, te su svi oni koji bi i pokušali da se sa istim provuku, bili strogo sankcionisani.

Miljan Vračević se oglušio o to pravilo i fizički je nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, jer je želeo da demonstirira silu nad slabijiem.

Brendon se pojavio u rehabu, gde njegova drugarica Maja Marinković leži sa Zvezdanom Slavnićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u toj prostoriji se zadesio i pomenuti Miljan.

U jednom momentu je izgledalo sve bezazleno i kao prijateljski razgovor, a onda je Vračević prešao granicu i uhvatio Brendona za vrat i počeo da ga davi i savija mu glavu.

Na Brendonovom licu se mogao videti strah, ali sva sreća pa ovo nije potrajalo.

Mnogi korisnici društvenih mreža su odmah osudili ovaj potez i zahtevali od produkcije da strogo i hitno sankcioniše ovaj potez zadrugara!

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.