HIT PAPARACO! Kija snažno UHVATILA SLOBU u polumraku - I LJUBI GA! Luna u istom klubu - KULIRA! Kao u Zadruzi 1!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT PAPARACO! Kija snažno UHVATILA SLOBU u polumraku - I LJUBI GA! Luna u istom klubu - KULIRA! Kao u Zadruzi 1!

Sve troje ponovo na jednom mestu!

Ljubavni trougao pevača Slobe Radanovića, njegove bivše supruge Kije Kockar i Lune Đogani, koji je nastao u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" ostavio je ogroman trag u svetu rijalitija i estrade.

Snažne emocije aktera i komplikovana situacija podelili su i publiku, te su Sloba, Kija i Luna dobili i vatrene naviječe, kao i hejtere. Svako od njih imao je svoje ubeđenje ko je u celoj priči ispravan, ko ne, i ko je više, a ko manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriv. Koliko je interesovanje za ovaj slučaj bilo svedoči i to što Luna, Kija i Sloba i dalje odgovaraju na pitanja novinara o njihovim zamršenim odnosima, na društvenim mrežama se i dalje raspravlja o njima, a svaki njihov korak u javnosti se budno prati.

Njih troje su sinoć privukli pažnju pojavivši se, prvi put posle "Zadruge 1" na istom mestu, na jednoj žurci u prestonici. Luna je ulazeći u klub izjavila za naš portal da nije ni svesna prisustva Kije Kockar i da je ona uopšte ne zanima. Šta je rekla o posvećivanju pesme Slobi, pročitajte OVDE, a u polumraku krcatog kluba odigrala se scena koja će svakako biti zanimljiva svim gledaocima "Zadruge 1".

Po svemu sudeći, dok je Luna kulirala bivši bračni par, Kija i Sloba pokazali su da su i dalje u prisnim prijateljskim odnosima.

Kada je ugledala bivšeg supruga, Kija je Slobu snažno zagrilila i poljubila, a kako je to izgledalo, pogledajte na sledećoj fotografiji:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.