HIT: Lepa Lukić otkrila da li je nekada probala TRAVU, i nude li joj muškarci seks!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Lepa Lukić otkrila da li je nekada probala TRAVU, i nude li joj muškarci seks!

Legendarna pevačica Lepa Lukić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je otkrila da li je nekada probala drogu i da li joj se i dalje udvaraju muškarci.

Lepa priznaje da joj se udvaraju uglavnom mlađi muškarci, ali da joj to ne smeta.

- Nije za mene to nekulturno. Daju mi komplimente, zovu na večeru, a da mi nešto predlože, normalno da ne bih prihvatila - rekla je Lepa, koja je na pitanje da li je pod tim mislila da je zovu na seks, odgovorila:

-  Pa neće valjda >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da kaže "aj se je***o. Pa koji je to muškarac, pa ja bih ga šutnula direktno u mu*a. Čim bi to pomenuo, zgadio bi mi se. Treba lepo da me pogleda.

Foto: Telegraf

Pevačica je imala i vrhunski odgovor na pitanje da li je nekad probala drogu ili "travu".

Foto: Telegraf

- Jesam zelje! Ma kakvi, nikad me to nije privlačilo. U moje vreme toga nije bilo. Ja i ne pijem. Negde sam pročitala da od droge može da se umre i nikada nisam bila luda da probam - objasnila je Lepa Lukić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

LEPA LUKIĆ ZA KURIR: Noga u mu.a svakom ko mi ponudi seks!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2017

...Lepa Lukić i dalje je privlačna muškarcima Bar tako ona kaže Nekrunisana kraljica narodne muzike za Kurir otkriva da joj često prilaze mlađi muškarci, koji joj se udvaraju na kulturan način Ali ako bi prešli granicu, stradalo bi im međunožje!..Lepu smo sreli na promociji nove pesme Jovane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.