HISTERIJA I CMIZDRENJE: Anđela IZLETELA sa sastanka, opet se sve LOMI preko njenih leđa - guši se u suzama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 19:43

HISTERIJA I CMIZDRENJE: Anđela IZLETELA sa sastanka, opet se sve LOMI preko njenih leđa - guši se u suzama!

Ponovo joj se sve isto dešava...

Anđela Đuričić napustila je sastanak i počela da plače u pabu "Prijatelji", a vrlo brzo pojavio se i Zvezdan Slavnić koji je želeo da je smiri. Odmah za Zvezdanom došao je i Lepi Mića koji je nastavio rapravu oko donjeg doma i njihovog odnosa.

- Mislim da Mikica nema dobro mišljenje i stalno dolazi sa strane, a njemu nikad niko nije rekao da je Zvezdna nešto za njega rekao - govorio je Zvezdan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mnogo se više priča, ovde dolaze ljudi i kažu sve i svašta. Oni dolaze u guraju ovde rovce - dodao je Mića.

- Anđela, hteo sam da te zamolim pošto si htela da pričamo, a opet ovo i zamolio sam te da da ovo ne dešava. Ti misliš da sad treba normalno da pričam i da se zezam sa tobom? Da li sam ti pričao tri dana da nema nervoze? Prvi dan ista nervoza - govorio je Zvezdan.

- Je l' možeš onda da ne dozvoljavaš da me porede sa nekim? Ispoštuj me ako ti znači - nastavila je Đuričićeva.

- Najbolje je da ne pričam ni sa kim. Ja ću da se sklonim i ni sa kim neću da budem okej, pošto su svi ispravni i sad ću da ima kažem šta mislim njima - pričao je Slavnić.

- Samo me to ispoštuj i nikad tako neću da reagujem - dodala je Anđela.

- Ti sad skačeš - rekao je Zvezdan, pa odlučio da napusti pab.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HITNO DOĐITE, MOLIM VAS, LOŠE JOJ JE!" Dramatične scene tokom noći - PRODUKCIJA alarmirana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 08:31

Nije bilo baš prijatno....Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić šetali su imanjem i tom prilikom videli da se Zorici Marković slošilo...Zvezdan je odmah pritrčao da joj pomogne. Scena je bila malo uznemirujuća, budući da u prvi mah nije znao šta se dešava, jer se sve brzo odigravalo...- Zoko,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.