HILJADE I HILJADE EVRA! Ćerka Željka Mitrovića dobila LUKSUZAN POKLON od verenika - ovo ne može svako da ima

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 17:53

HILJADE I HILJADE EVRA! Ćerka Željka Mitrovića dobila LUKSUZAN POKLON od verenika - ovo ne može svako da ima

Nije štedeo!

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, vodi život kakav, verujemo, želi da vodi svaka devojka.

Kristina posećuje egzotične destinacije, a garderoba koju svakodnevno kupuje ili dobija od verenika je papreno skupa.

Njen verenik je rešio da je obraduje luksuznim poklonom, a ona se odmah pohvalila na društvenim mrežama. Izdvojio je pozamašnu sumu novca kako bi obradovao svoju izabranicu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo definitivno ne može svako da priušti.

Kristina je dobila "Cartier" narukvicu, a kako možemo da primetimo i to ne običnu, već sa nekim dijamantima. Sudeći prema sajtu ovog luksuznog brenda, najjeftinija narukvica košta oko 16.000 evra.

Ona je napisala i da su otišli u Monako po još zanimljivih stvarčica, pa svi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta je to Kristina još kupila ili dobila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ćerka Željka Mitrovića od verenika DOBILA POKLON VREDAN PRAVO BOGATSTVO: Oduševljenje nije mogla sa sakrije - Uvek me činiš najsrećnijom!

Izvor: Blic, 01.Avg.2021, 10:13

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika Pinka Željka Mitrovića od svog verenika dobila je narukvicu poznatog svetskog brenda čija cena iznosi oko 16.000 evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.