HAPSILI SU ME KAO DA SAM UBIO ČOVEKA! Stefanu Kariću policija našla pištolj u kolima tokom pretresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 11:26

"HAPSILI SU ME KAO DA SAM UBIO ČOVEKA!" Stefanu Kariću policija našla pištolj u kolima tokom pretresa

Imao je ranije problema sa zakonom!

Bivši zadrugar Stefan Karić nakon tri dana kako se nije oglašavao javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je bivša učesnica "Parova", Nataša Šavija optužila da ju je navodno krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Kako je izjavio Karićev advokat za medije, Stefanu je određen pritvor nakon kojeg će se pojaviti pred tužiocem.

Podsetimo, Karić je u rijalitiju pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je bio iza rešetaka, te da je imao problema sa zakonom.

- Mislim da je smešno da ja govorim o svojim situacijama, pored ovih krivičnih dela. Našli su mi neko oružje u kolima, nisam imao dozvolu za nošenje, pa su me uhvatili. Hapsili su me kao da sam ubio čoveka, krenuo sam kod mog prijatelja... To je bilo pre 6 godina. 6 meseci sam dobio nanogicu - otkrio je tada Stefan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO ZAŠTO SE NIJE PREDAO POLICIJI 24 SATA: Šmizla progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023

Oglasila se za SrbijaDanas...Mediji bruje o bivšem učesniku "Zadruge", Stefanu Kariću, kojeg je bivša učesnica "Parova", Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao, te naneo teške telesne povrede...Stefan se nakon 24 sata prijavio policiji, a mnogima je bilo čudno, zašto je Karić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.