HAOS U NAJAVI! Marka pitali zašto ne želi da ŽIVI sa Lunom, a zbog njegovog odgovora je ODMAH SKOČILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI! Marka pitali zašto ne želi da ŽIVI sa Lunom, a zbog njegovog odgovora je ODMAH SKOČILA!

Iznervirala se!

Sinoć je Zadrugare posetio Milan Milošević i kao što to uvek bude sa sobom je doneo i pitanja gledalaca. Luna Đogani je juče izrazila želju da živi sa Marko Miljkovićem kada budu izašli iz Zadruge.

Ona je Miljkoviću iznela svoj plan, ali se Miljkovićev komentar nije čuo. Neki od gledalaca je to video i tražio je odgovor od Marka.

- Luna je rekla da bi ona želela da živite zajedno. Ostali smo uskraćeni za tvoj odgovor, pa bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeli sada da to saznamo - pročitao je voditelj pitanje za Marka.

- To je ozbiljnije pitanje, a o tome ćemo pričati kada izađemo odavde. Ja takve poteze dobro odmerim i vidim šta i kako. Moraju da nam se poklope stilovi života, prijatelji, porodica. Ja bih to voleo, ali kada izađemo napolje znaćemo 100% - rekao je Markom.

- Ja njega uopšte nisam pitala to, nego sam rekla da bih ja volela da ako ostanemo zajedno i ako nam veza bude dobra, da živimo zajedno. Nisam ja neka paćenica pa da ga molimp - rekla je Luna.

Celu situaciju pogledajte ovde.

OVO ĆE ZAMENITI ZADRUGU?! Vidite šta je Mitrović izgradio IZA Imaginarijuma u Šimanovcima! Au! Ceo GRAD (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.