HAOS U BELOJ KUĆI! Bivša i sadašnja Karićeva zaratile, Šopićka i Iva se ŽESTOKO POSVAĐALE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 22:15

HAOS U BELOJ KUĆI! Bivša i sadašnja Karićeva zaratile, Šopićka i Iva se ŽESTOKO POSVAĐALE! (VIDEO)

Ne smiruju se!

Iva Grgurić i Ivana Šopić nastavile su sa svađom nakon emisije "Gledanje snimaka". Inače, akteri poslednjeg klipa bili su Iva i Filip, a tokom komentarisanja Luna Đogani je poručila Ivi da se meša u vezu Ivane i Karića. Tada je ustao Karić i poručio Ivi da to više ne radi.

- Svi smo videli da Stefan gleda Ivu, a ovde se prebacivalo sve na mene. Sad smo videli da ne gledam ja njega, nego on mene - vikala je Iva.

- Iva, pukla si kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblanda. Pošaljite fanovi Ivi tortu, spavaćicu i papuče! Svinjogojstvo! Odj*bana si! Pogledaj ovo! Odj*bana kerušo! Dresirana džukelo! Rekao mi je da si transvestit! Vrati mi haljinu! On je rekao da si mu se zgadila i da se sve vreme ložio na mene. Kerino ofucana - rekla je Ivana.

- Dečko ti majmuna glumio zbog tebe, da bi se ti oharbala! Svaka ti čast! Bacila sam tvoju haljinu! Na Rajskom ostvru je popucala Ivanina haljina! - rekla je Iva.

- Bacila si moju haljinu? Kako si bacila moju haljinu? Iva je ukrala moju haljinu! - poručila je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.