HAOS NA SNIMANJU! VODITELJKA URLALA NA BOSANCA E, sada ćete da vidite... OVO mu je ŽESTOKO zamerila

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 21:56

HAOS NA SNIMANJU! VODITELJKA URLALA NA BOSANCA "E, sada ćete da vidite..." OVO mu je ŽESTOKO zamerila

Ovo nikako nije smeo da uradi!

Na jednom od prošlih snimanja "Zvezda Granda" došlo je do navodne rasprave između Dragana Stojkovića Bosanca i voditeljke Sanje Kužet.

Naime, jedan od kandidata pozvao je Sanju da đuska na sceni kako bi mu ulepšala nastup i ona je pristala jer voli da igra, a i veoma je zgodna i atraktivna, pa je zaista bila primećena.

Naravno, kad je video kako njiše kukovima, Bosanac je skočio da je snima i dobacio joj: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Sad će svi da vide kako naša voditeljka njiše kukovima i vrcka - rekao je on, a Sanja je odmah reagovala:

- Ne stavljaj me na Instagram, šta ti ima mene da snimaš?! - urlala je voditeljka.

- Šta fali, baš si lepa i umeš da igraš - odgovorio je Bosanac, pa je Sanja odustala ne želeći da se nateže i raspravlja sa njim.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sanja Kužet se UVIJALA I VRCKALA NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA" Bosanac je snimao, ona besnela: "Šta radiš to?!"

Izvor: Blic, 21.Jun.2021

Između voditeljke Sanje Kužet i Dragana Stojkovića Bosanca na jednom od snimanja popularne emisije "Zvezde Granda", došlo je navodno do rasprave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.