Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić napravila dogovor sa mužem: Imaće brak na daljinu?

Folk pevačica Goga Sekulić nedavno s enašla u centru medijske pažnje zbog toga što je muža otpratila sa Instagrama nakon čega su krenule medijske priče da se razvodi. Sekulićeva je to demantovala, ali će izvesne promene u njenom braku da se dogode u narednom periodu, piše “Kurir”. Naime, Goga i Uroš će u narednih nekoliko The post Goga Sekulić napravila dogovor sa mužem: Imaće brak na daljinu? appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goga Sekulić se odlučila za BRAK na DALJINU, a ovde će boraviti sa sinom!

Izvor: Story, 29.Jun.2019, 15:00

Pre nekoliko nedelja kao bomba odjeknula je vest da je suprug poznate pevačice Goge Sekulić, Uroš Domanović iznenada napustio stan u Beogradu i ostavio nju i sina u Srbiji. Odmah nakon toga, Goga ga je otpratila sa Instagrama. Ona se u emisiji “Premijera Vikend specijal” oglasila povodom ove...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.