Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić ŠOKIRALA sve OVAKVIM izdanjem u sedmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Goga Sekulić trenutno je verovatno jedna od najsrećnijih žena na našoj javnoj sceni. Ona uživa u ljubavi sa svojim suprugom Urošem Domanovićem, a za dva meseca njih dvoje će postati roditelji dečaka. https://www.instagram.com/p/BoL3oEmC3Os/?utm_source=ig_embed Pevačica je neumorna, te nije želela da pravi veliku pauzu u karijeri i da njeni fanovi trpe, pa je odlučila da snimi The post Goga Sekulić ŠOKIRALA sve OVAKVIM izdanjem u sedmom mesecu trudnoće! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRMI - BOBO BEBO! Sloba i jedna od NAJPOPULARNIJIH pevačica zajedno uslikani! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018

Brojni fanovi....Oboje imaju veliku bazu fanova te ne čudi činjenica što je njihova zajednička fotografija izazvala toliko pažnje...Četvrtoplasirani učesnik prve "Zadruge", pevač Slobodan Radanović, fotografisao se sa jednom od popularnijih pevačica u ovom trenutku - Majom Berović...🌟..A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.