Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gocin bivši muž se OŽENIO!

Rade Vučković, poznati kompozitor, tekstopisac i bivši muž Goce Božinovske, oženio se. Naime, nakon 22 godine veze, konačno je stao na ludi kamen sa svojom partnerkom Nadom Dragović. Rade  i Nada klopili su građanski brak u opštini Srtari Grad, posle čega su organizovali intimno svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu, piše “Kurir”. Kako se navodi, The post Gocin bivši muž se OŽENIO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rada Manojlović saznala da je Haris sa DRUGOM u restoranu! Evo šta je uradila!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019

Vezu Rade Manojlović i Harisa Berkovića budno prati cela javnost i baš zato se pevačica neko vreme povukla iz medija. Ipak, konačno je odlučila da s eoglasi po tom pitanju. – Nikog ne diram i nikom ne želim zlo, ali čini mi se da, iako sam se svesno povukla na neko vreme, i to nekima The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.