Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović saznala da je Haris sa DRUGOM u restoranu! Evo šta je uradila!

Vezu Rade Manojlović i Harisa Berkovića budno prati cela javnost i baš zato se pevačica neko vreme povukla iz medija. Ipak, konačno je odlučila da s eoglasi po tom pitanju. – Nikog ne diram i nikom ne želim zlo, ali čini mi se da, iako sam se svesno povukla na neko vreme, i to nekima The post Rada Manojlović saznala da je Haris sa DRUGOM u restoranu! Evo šta je uradila! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rada Manojlović progovorila o Harisovim KOCKARSKIM dugovima!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019

Već neko vreme se šuška da se mladi pevač Haris Berković navodno odao kockanju, i da pritom gubi ogromne svote novca. Rada Manojlović, njegova izabranica, odlučila je da se javno oglasi na ovu temu. – Odjednom se pojavila priča kako je Haris postao kockar. Po toj priči on daje silne pare na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.