Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo!

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo!

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo i zajedno odgajaju sina Zarija. Ivanu Nikolić publika će gledati i u nastavku serije “Ubice mog oca”, a gledaoci su je zavoleli i u serijama “Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i mnogim drugim projektima.

Ivana Nikolić za “Blic” priča o ljubavi prema poslu, ali i kako je uspela da sačuva prijateljski odnos sa bivšim suprugom i kolegom Petrom Strugarom. Ona i Petar su bili u braku do >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 2015. godine i iz njega imaju sina Zarija.

Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina - kaže Ivana i dodaje:

- Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo.

Ivana je ljubav prema konjima prenela i na bivšeg supruga, a sada i na naslednika. Ona kaže da krah jednog braka ne znači da je izgubila veru u tu instituciju:

- Nisam prestala da verujem u ljubav i brak, ništa ne treba shvatati tragično u životu. Sve je popravljivo, svi se menjaju, svemu treba pristupiti tako.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.