Izvor: Blic, 05.Avg.2019, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVELI SU SE NAKON SKANDALA Lepa glumica, bivša žena Petra Strugara otvorila dušu o krahu braka i NEOBIČNOM odnosu sa glumcem (VIDEO)

Glumicu Ivanu Nikolić publika će gledati i u nastavku serije “Ubice mog oca”, a gledaoci su je zavoleli i u serijama “Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i mnogim drugim projektima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo!

Izvor: Svet plus, 05.Avg.2019

Glumci Petar Strugar i Ivana Nikolić nakon razvoda sačuvali prijateljstvo i zajedno odgajaju sina Zarija. Ivanu Nikolić publika će gledati i u nastavku serije “Ubice mog oca”, a gledaoci su je zavoleli i u serijama “Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i mnogim drugim projektima...Ivana...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.