Glumca Buleta Goncića znate svi, a evo kako izgleda njegova ĆERKA i ČIME SE BAVI: Od roditelja sam krila kad sam išla na prijemni...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 20:15

Glumca Buleta Goncića znate svi, a evo kako izgleda njegova ĆERKA i ČIME SE BAVI: "Od roditelja sam krila kad sam išla na prijemni..."

Mislila je da će se baviti nekom "potpuno desetom profesijom"

Svetislav Bule Goncić je lik koga svi prepoznajemo, što u televizijskim serijama, što na daskama koje život znače.

Da iver ne pada daleko od klade, dokazuje Buletova ćerka, Isidora Goncić koja se bavi pozorišnom režijom.

Isidora je rođena 1990. godine, a režijom se profesionalno bavi od 2012. godine u nekoliko vodećih beogradskih pozorišta.

Iako je odrasla u pozorištu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete umetničkog para - glumca Svetislava Buleta i dramaturga Gordane, priznaje da je do poslednjeg momenta mislila da će se baviti nekom "potpuno desetom profesijom".

A post shared by Fan_klub_Zoran_Pajić (@fanklubzoranpajic)

- Zvučaće banalno, međutim stvarno kada sam bila mala mnogo sam se igrala u pozorištu, ali van scene, lutala sam hodnicima, istraživala, bilo mi je dosadno da sedim na probama i slušam odrasle kako tamo nešto pričaju. Kada sam odlučila da pokušam da upišem režiju, roditelje nisam obavestila da idem na prijemni. Položila sam ga iz cuga i bila ubeđena da sve znam o pozorištu. A onda sam počela da otkrivam velike istine i kada sam počela da radim, shvatila sam da je najzabavniji upravo proces stvaranja predstave. To mi je bilo pravo otkriće, sazrevala sam kroz taj rad kao reditelj, i danas uživam u tome - rekla je jednom prilikom Isidora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.