Gledali ste ga dok je jurio za Mirkom Vasiljević, a danas ga NE BISTE PREPOZNALI: Povukao se iz glume, izgleda SKROZ drugačije i ima interesantno zanimanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 18:44

Gledali ste ga dok je jurio za Mirkom Vasiljević, a danas ga NE BISTE PREPOZNALI: Povukao se iz glume, izgleda SKROZ drugačije i ima interesantno zanimanje

Život je posvetio ovoj vrsti umetnosti

Nastavak kultnog filma "Mi nismo anđeli" svi pamtimo po simpatičnoj Sofiji (Mirki Vasiljević) koja je zaludela pola Beograda i njenom trapavom drugu iz komšiluka, Marku, koji na kraju ipak osvaja njeno srce, pored brojnih muškaraca koji su probali da joj se približe.

Štreber Marko, kog tumači umetnik Luka Knežević, na kraju filma postaje ozbiljan frajer, a i u stvarnom životu je izrastao u opasnu facu.

Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavio pred kamerama kao tinejdžer, ali, iako ga gluma očigledno nije dovoljno privukla, scena jeste, pa danas možete da ga posmatrate u ulozi di-džeja u mnogim prestoničkim klubovima.

Osim što pušta, Knežević i pravi muziku, pa možemo zaključiti da je tu umetničku crtu i dalje zadržao.

Fizički se totalno promenio od premijere drugog dela "Anđela". Obrijao je glavu i skinuo naočare, a kako sada izgleda, pogledajte u galeriji ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.