Ganjaju MLADE BLUDNICE, a onda... Isplivale strogo POVERLJIVE informacije o Matoroj i Bojani, imale su samo jedan CILJ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 12:35

"Ganjaju MLADE BLUDNICE, a onda..." Isplivale strogo POVERLJIVE informacije o Matoroj i Bojani, imale su samo jedan CILJ?

Istopolne veze oduvek su privlačile pažnju gledalaca.

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović glavna su tema u Beloj kući, naročito sada kada je su Anđelini roditlji ponovo dali znak za uzbunu i apel da se odalji od svoje partnerke.

U dvorištu su se okupili Bora Terzić, Nenad Macanović Bebbica, Jovana Tomić Matora i Teodora Delić koji su diskutovali upravo na ovu temu.

- Onda pokušava da je brani, a na kraju će Bojana da ispadne j*bena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranka jer svoje meso se ne jede. Vi da vidite moje poruke u telefonu, ja htela da idem u selo da bijem njenog tatu, zovem ga na telefon- rekla je Matora, pa dodala:

- Pričala je za dedu kako se šlogirao od Afričke šljive - rekla je Matora.

- A Bojana šta joj kaže na to - pitala je Teodora.

- Bojana je meni omiljeni lik ovde, jel znaš - rekao je Bebica.

Ispod videa krenuli su da se nižu komentari: "Samo se pitam zašto se Bojana i Matora ne spoje, što ganjaju ove mlade bludnice i ubeđuju ih da su lezbejke?", "Matora digni se i gazi", "Matora je u pravu"....

Detaljnije pogledajte u nastavku.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.