Gagi izneo DETALJE o Luninom DRUŽENJU sa Cecinom ćerkom! (VIDEO)

Izvor: Svet, 04.Avg.2020, 22:04

Gagi izneo DETALJE o Luninom DRUŽENJU sa Cecinom ćerkom! (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gostovao je Gagi Đogani, a gledateljku koja se uključila zanimalo je Lunino druženje i prekid prijateljstva sa Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović.
PROVODILA JE DOSTA VREMENA U CECINOJ KUĆI! Gledateljka je upitala kako je moguće da je Luna koja je provodila toliko vremena u kući naše folk dive tek tako prekinula druženje i kako to da je ostala bez svih prijatelja, a predstavlja se kao požrtvovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i fina.
„Imala je 17 godina kada se družila sa Anastasijom, tada  je bila sa njima tamo. Posle toga je imala svoje prijatelje, sad ne razumem kako nema prijatelje, Luna uvek ima svoje prijatelje.”, rekao je Gagi zbunjeno i dodao:
NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

„Svi mi imamo neke svoje prijatelje, a onda se razočaramo i onda se sklonimo se kad shvatimo da nisu pravi. Idemo dalje. Sad je trenutno sa Markom, tu je i Savo, ima još jednu dve, drugarice i to je to…neki uži krug”, rekao je Gagi vidno zatečen.
Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

SVETPRINTSCREEN
The post Gagi izneo DETALJE o Luninom DRUŽENJU sa Cecinom ćerkom! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.