MINA NA APARATIMA! Mensur slao intimne fotografije MUŠKARCIMA, postoje i DOKAZI!

Izvor: Svet, 04.Avg.2020, 02:03

MINA NA APARATIMA! Mensur slao intimne fotografije MUŠKARCIMA, postoje i DOKAZI!

Gosti emisije “Zadrzga – Narod pita” bili su učesnici “Zadruge 3”, Ermina Pašović, Mensur Ajdarpašić i Edis Fetić. U jednom momentu Miljana Kulić se uključila u emisiju i napravila totalnu pometnju, a Mensuru je imala da poruči da nema potrebe da se plaši Tomovića.
HAOS NE JENJAVA! „S obzirom da ti je Osman kupio odelo, mogao je i čarape da ti kupi. Samo kilažu možete da mi osporite. Nije te strah od Vladimira Tomovića pa ne smeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da odeš u Bar? Ni na jedno pitanje mi nije odgovorio, nema argumente. Neće Vladimir da te dira, idi kući.”, pecnula ga je Miljana
Na ovu priču nadovezao se i voditelj emisije Darko Tanasijević koji je otkrio da Ermina ima dokaze da je Mensur slao fotografije svog polnog organa drugim muškarcima, što je Pašovićeva potvrdila.
„Da vidimo dokle će tvoj bezobrazluk da ide, ja nisam kao ti, Mensure, ja imam dokaz”, tvrdila je Ermina uz obećanje da će dokaze dati pripadnicima sedme sile.
NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

ScandalRajko Ristić
The post MINA NA APARATIMA! Mensur slao intimne fotografije MUŠKARCIMA, postoje i DOKAZI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

GAGI I JELENA NAPRAVILI HAOS U EMISIJI ZBOG MILJKOVIĆA! On pokušao da je ponizi, a ona otkrila velike TAJNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020

Došlo je do velikog sukoba...U sinoćnoj emisiji "Narod pita gostovali su Gagi Đogani i Jelena Pešić, a kada se uključila gledateljka Milena iz Beograda, napravila je pravu pometnju...- Vi ste otac prelepe dve ćerke. Luna je pobednica "Zadruge 2", drugoplasirana u prvoj, a i u trećoj bi sigurno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.