Gagi TEŠIO utučenog Filipa: Proći će, moraš da misliš na sebe! Đukićevo PRIZNANJE iznenadilo zadrugara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 09:15

Gagi TEŠIO utučenog Filipa: "Proći će, moraš da misliš na sebe"! Đukićevo PRIZNANJE iznenadilo zadrugara! (VIDEO)

Dramatičan dan je iza njega.

Zadrugari su nakon "Žurkovizije" otišli u kazino, kako bi uživali u hrani i piću kojim ih je nagradio Veliki šef. Međutim, Filip Đukić je bio tužan zbog svađa sa Ivom Grgurić, a Gagi Đogani je to primetio, pa je prišao da ga uteši.

- Bilo ovo, ono, idemo dalje. Ideš napred. Hoće da ti stane život zbog nje? Desilo se, ćao, idemo dalje. Dobar si čovek, ja ne vidim nikakav problem, ona je u problemu. Razmišljaj o sebi, sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si bitan - rekao je Gagi.

- O sebi i mislim - odgovorio je Filip.

- Ako si ti dobar, sve je dobro. Samo na sebe moraš da misliš u svakom smislu, nemoj sebe da kriviš, proći će - nastavio je Đogani.

- Ne krivim sebe - dodao je Đukić.

- Ti si moj drug, ja tebe volim i tu sam uz tebe. Ona je super za priču, draga mi je, ne mogu da kažem ništa loše za nju, sem ono danas, morao sam - istakao je Gagi.

- Ja se smejem sa njom ceo dan, dan mi prolazi ovako... Ne pada mi na pamet sad da je pljujem. Da hoću da se igram, kačio bih se za nju do kraja. Znam da nije loša, i za druženje i za vezu - istakao je Filip.

- Meni prija skroz - složio se Đogani.

- Krivo mi je što smo pod ovim okolnostima... Videćemo kad izađemo napolju - rekao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.