G*ZA SEVNULA! Luna Đogani IZDOMINIRALA u trikou od CRNE KOŽE, fanovi ODUŠEVLJENI njenom PROMENOM imidža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G*ZA SEVNULA! Luna Đogani IZDOMINIRALA u trikou od CRNE KOŽE, fanovi ODUŠEVLJENI njenom PROMENOM imidža!

Grmela!

Luna Đogani je sinoć nastupila u Štipu, a publika je sudeći po komentarima saglasna u tome da je ona kako vreme prolazi, sve bolja i uspešnija na nastupima. Ona je sinoć pevala i svoju novu pesmu "U ljubavi luda".

 Sudeći po snimcima koje je objavila, publika je bila veoma zadovoljna i njenim nastupom, ali i pesmama, a mi smo primetili da je Luna uspela da se transformiše u veoma kratkom roku.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16, 2019 at 3:47am PST

Naime, ponovo je plavuša na oduševljenje fanova koji nikada nisu voleli njenu tamniju boju kose, a sinoć se pojavila u kostimu zbog kojeg je izgledala veoma dominanto na sceni.

Naime, reč je o crnom kožnom trikou, koji je ukrašen sa resama od crne kože koji su padali niz noge i njihali se kad god bi ona zamahnula kukovima.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 16, 2019 at 2:48am PST

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.