GUŠILA SE U SUZAMA UŽIVO U EMISIJI! Mina nije mogla da obuzda emocije - Krivo mi je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 08:04

GUŠILA SE U SUZAMA UŽIVO U EMISIJI! Mina nije mogla da obuzda emocije - "Krivo mi je..." (VIDEO)

Nije joj lako!

Noćas su gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" bili Mina Vrbaški i Bane Čolak. Nakon prikazane svađe sa njenim bivšim dečkom, Mensurom Ajdarpašićem, Mina je dala svoj komentar.

- Krivo mi je što je sve ovako bilo, pogrešne stvari su se radile u nekim trenucima, i ja i on. Kakav god da je, ja ga volim. Možda zvuči nenormalno. Krivim i sebe i njega za neke stvari, ali žao mi je. Gleda sad (Mensur) i vidi da mi je teško. Izvinio se on meni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za neke stvari, i ja sam njemu. Na kraju svega ovoga, mislim da kad smo izašli, prešli smo preko svega. Ljubav je pobedila. Različiti su nam karakteri, potrebno je da nađemo balans, to je jedini način. Mi nismo zajedno, ostaje vreme, pa šta bude biće - rekla je Mina kroz suze.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.