GUBITAK BEBE NAS JE SLOMIO: Marko Bulat i njegova supruga preživeli pakao!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUBITAK BEBE NAS JE SLOMIO: Marko Bulat i njegova supruga preživeli pakao!

Po prvi put, Marko Bulat i njegova supruga Marija su otkrili da su prošle godine, neposredno uoči svog venčanja, prošli kroz pravi pakao kada je Marija zbog komplikacija u trudnoći, izgubila bebu.

- Istina je, izgubila sam bebu zbog određenih komplikacija. Kada su utvrdili da se to desilo, otišla sam kod lekara na intervenciju. Neposredno posle operacije otišla sam na svadbu. Tu su bili svi naši prijatelji, ja sam se smejala, ali bilo mi je mnogo teško. Drago mi je što mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Marko i tada, a i sada pružao podršku u svakom smislu - ispričala je Marija Bulat za magazin "Story".

Pevačeva žena je objasnila da i dalje ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Foto: Telegraf

- Smanjen mi je dotok kiseonika do mozga i dešava se da mi i po dva puta dnevno bude loše. Čula sam da bi mi pomoglo ulje od kanabisa, pa sam pokušala da ga nabavim. Pretpostavljam da je i to moje raspitivanje možda dovelo do ove situacije - rekla je Marija, a Marko je dodao zbog čega njegova supruga nikada ne sme da uzme kokain.

Foto: Telegraf

- Marija se izuzetno loše oseća i kad bi uzela kokain, sigurno bi bila mrtva, stvarno ne razumem zbog čega ljudi to rade - zaključio je Bulat.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.