Marko joj je najveća podrška: Bulatova žena izgubila bebu!

Izvor: Svet, 30.Sep.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko joj je najveća podrška: Bulatova žena izgubila bebu!

Folk pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija otkrili su da su neposredno pred venčanje 2015. godine preživeli težak period, ali da su iz svega izašli mnogo jači.
Marija je bebu izgubila zbog zdravstvenih komplikacija. Kad je utvrdila da se to desilo, otišla je kod lekara na intervenciju. Nekoliko dana nakon opeacije bila je zakazana svadba, koju nisu mogli da odlože. Iako joj je na venčanju bilo veoma teško, ona se zbog svih prijatelja i porodice koji su došli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << im uveličaju slavlje trudila bude vesela.
Marko joj je tada, kao i danas, bio najveća podrška. Pevač se nije ostvario kao roditelj, mada mu je to velika želja, dok njegova izabranica ima ćerku Sofiju iz prvog braka, piše Story.
Folker je često izjavljivao da sanja momenat kad će postati otac i da je to zapravo smisao braka, kao i da će slaviti najmanje tri dana.
Podsetimo, Marija Bulat nedavno se našla u centru skandala, kada je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha. Protiv nje je navodno, prema pisanju beogradskih medija, podignuta krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko joj je najveća podrška: Bulatova žena izgubila bebu!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2016

Folk pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija otkrili su da su neposredno pred venčanje 2015. godine preživeli težak period, ali da su iz svega izašli mnogo jači...Marija je bebu izgubila zbog zdravstvenih komplikacija. Kad je utvrdila da se to desilo, otišla je kod lekara na intervenciju. Nekoliko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.