GRLI GA, A PLAKAO BI! Prva slika Lazića otkriva MNOGO NEISTINA: Evo KAKO ON ZAISTA IZGLEDA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRLI GA, A PLAKAO BI! Prva slika Lazića otkriva MNOGO NEISTINA: Evo KAKO ON ZAISTA IZGLEDA (FOTO)

Jaka poruka!

Darko Lazić prebačen je posle 38 dana iz KBC Zemun u banju Selters u Mladenovcu.

Pevač je danas prvi put napustio bolnicu posle mesec i po dana boravka u bolnici posle teške saobraćajne nesreće koja se desila 23. oktobra u blizini njegove kuće u Brestaču.

- Hvala dragom Bogu, zdravlje nam se vraća, to je moj brat, to je moj Baca! - napisao je Miljan Vračević na Instagramu, a svi su primetili pevačev osmeh na licu posle dužeg vremena!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Darka je odvezen ambulantnim vozilom, dok su ga svojim kolima pratili Darkova majka Branka, otac Milan i prijatelj Miljan Vračević.

Објава коју дели Miljan Vračević (@miljan.official) дана 29. Нов 2018. у 5:20 PST

Javnost je brujala nedeljama u nazad o stvarnom stanju Darka Lazića, u moru informacija, bilo je mnogo neistina, ipak, na ovoj sliici se vidi kako Darko zaista izgleda posle uspešnog lečenja!

Darko napred, svi su uz tebe!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.