GOVORE KAKO SE FOLIRAM! Nevena kivna na Zolu zbog OSUDA zadrugara - Ne prestaje da IZNENAĐUJE izjavama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 22:07

"GOVORE KAKO SE FOLIRAM!" Nevena kivna na Zolu zbog OSUDA zadrugara - Ne prestaje da IZNENAĐUJE izjavama!

Šok

Zadrugarke Nevena Savić, MC Aleks i Milica Veselinović tokom razgovora ispod trema prokomentarisale su ponašanje Lazara Čolića Zole. On su oštro osudile i pristrasnost određenih ukućana prema njemu.

- Anđelo, Đedović i Miki su prokomentarisali "Ko će nakon rijalitija da je*e Nevenu, to je kao da je*eš Miljanu", zamisli - rekla je Nevena.

- Nije njihova stvar da komentarišu - dodala je Milica.

- A oni me kao ne bi je*ali, ma daj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo neka pričaju - rekla je Nevena.

- To su oni stari igrači, ne zači da treba slepo slušati šta oni govore - kazala je Milica.

- Nisam ja terala da mu Deniz po*uši, da se pomiri za Miljanom, mene krive za sve. Govore kako se ja foliram , on je prvi krenuo da mi pokazuje znakove simpatije. Spr*ali su me, kažu od mene krenula cela ova priča, gupost. Vežeš se za nekog, on te je*e u zdrav mozak - prokomentarisala je Nevena.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.