GORI OD LJUBOMORE: Nenad Aleksić nastavlja da VILENI zbog Mioninog bivšeg Trebalo je da joj...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 17:30

GORI OD LJUBOMORE: Nenad Aleksić nastavlja da VILENI zbog Mioninog bivšeg "Trebalo je da joj..."

Turbulencije jednostavno ne dozvoljavaju Nenad Aleksiću da bude srećan u svom životu, sa kim god bio, problemi su konstantni i večni, a jedan od glavnih razloga za njegovo prilično čudno ponašanje je konstantna ljubomora koje ne može da se oslobodi.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nedavno su se upusitili u vezu. Međutim, od tog momenta skoro da ne prođe dan da se njih dvoje ne posvađaju.

Svađa koja je nastala za crnim stolom između ovog para, nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u garderoberu, a kulminirala je Nenadovim lupanjem na kapiju i željom da napusti rijaliti.

Nenad kuću naravno, nije napustio, ali ništa da nije sprečilo da i danas nastavi da vileni zbog ponašanja njegove devojke od sinoć.

- Sa mnom ne zna da sedne, ne zna da mi se obrati ujutru. Sve radi namerno da me iznervira - rekao je Ša.

- Mnogo si dobar - rekao je Marko.

- Neću, šta treba da joj je**m mamu u pi**u...Je**la mi je mamu juče, je*e me 24/7. Svaki dan mi priča o dečku, svaki dan - urlao je Ša.

- Klinka - rekla je Kačavenda.

- Ja joj kažem da ide tamo - rekao je Đedović.

- Ona meni svaki dan spomene nešto za dečka, ne zna da kakva je ispala prema njemu, pa idi njemu beži od mene - rekao je Ša.

- Te klinke ne znaju šta je biti sa nekim u paru, ponašanje je jezivo - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.