SMEŠNI SU Mionin bivši PONIZIO Jovanovićevu i Aleksić, Stanislav poručio samo JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 21:33

"SMEŠNI SU" Mionin bivši PONIZIO Jovanovićevu i Aleksić, Stanislav poručio samo JEDNO

Bivši Mionin partner pun reči hvale za vezu nje i njenog novog partnera Nenada.

Aktuelni učesnik "Elite", reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao svojoj supruzi Vanji Ignjatović, sa kojom je pred razvodom, da je voli.

Sve se otelo kontroli onog momenta kada je ušao u veoma blizak odnos sa Mionom Jovanović, koji je na kraju krunisan vezom. Mada, s obzirom na to koliko se raspravljaju i svađaju, možda im ozvaničavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze nije bilo potrebno.

Neposredno pre ozvaničenja njihove ljubavi, njen bivši dečko Stanislav Pantera Krofak je ostavio javno zbog njihovog bliskog odnosa.

Tokom današnjeg celog dana, Miona i Ša žestoko se svađaju na imanju i to sve zbog toga što Jovanovićeva vrlo često pominje svog bivšeg dečka, što reperu mnogo smeta i što joj je zamerio.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Stanislavom, koji je imao veoma kratak komentar na ovu celokupnu situaciju i na to što je on umešan.

- Nemam šta reći, smešni su - istakao je Stanislav za Pink.rs.

Srbija Danas/Pink.rs./S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.