GOJKOVIĆ: Skupština sutra o novom ministru odbrane

Izvor: Kurir, 01.Mar.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOJKOVIĆ: Skupština sutra o novom ministru odbrane

Skupština Srbije sutra će razmotriti predlog premijera Aleksandra Vučića da za novog ministra odbrane bude izabran Zoran Đorđević, dosadašnji državni sekretar u tom ministarstvu, izjavila je danas predsednica skupštine Maja Gojković.

"Prema mojim informacijama, trebalo bi da zakažem sednicu za sutra ujutru i da raspravljamo o kandidatu za novog ministra odbrane", rekla je Gojković.

Predsednica skupštine je kazala da je zbunjena time što se u medijima pojavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će se o ministru raspravljati u četvrtak, 3. marta.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predložio je 20. februara Skupštini Srbije da za ministra odbrane bude izabran Đordjević.

Upitana kada će predsednik Srbije Tomislav Nikolić raspisati izbore, Gojković je navela da to očekuje da to bude krajem nedelje.

"Izbori će biti krajem aprila, početkom maja. Pošto ima nekih praznika, sve će biti raspisano na takav način da što više građana može da iskoristi svoje pravo i izađe na izbore", kazala je ona.

(Beta/Pink)

Autor: Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: Skupština sutra o novom ministru odbrane

Izvor: B92, 01.Mar.2016

Beograd -- Skupština Srbije sutra će razmotriti predlog premijera Aleksandra Vučića da za novog ministra odbrane bude izabran Zoran Đorđević, dosadašnji državni sekretar...To je danas izjavila predsednica skupštine Maja Gojković..."Prema mojim informacijama, trebalo bi da zakažem sednicu...

Nastavak na B92...

Skupština sutra o novom ministru odbrane

Izvor: Studio B, 01.Mar.2016

Skupština Srbije sutra će razmotriti predlog premijera Aleksandra Vučića da za novog ministra odbrane bude izabran Zoran Djordjević, dosadašnji državni sekretar u tom ministarstvu, izjavila je predsednica skupštine Maja Gojković..."Prema mojim informacijama, trebalo bi da zakažem sednicu za...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.