GODINU DANA NAKON SMRTI DEDE VELJKOVE VERENICE, ONA JE RADILA OVO: Evo za koga je Bogdana najvise vezana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINU DANA NAKON SMRTI DEDE VELJKOVE VERENICE, ONA JE RADILA OVO: Evo za koga je Bogdana najvise vezana

Mlada Bogdana je ovim pokazala koliko je emotivna.

Sutra će se sin naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici Bogdani Rodić, koja je inače u blagoslovenom stanju.

U Bogdaninom rodnom gradu Titelu u toku su poslednje pripreme za svadbu decenije.

Baka buduće gospođe Ražnatović otkrila je koliko je njena unuka vezana za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju.

Cecina buduća snajka je čak godinu dana nakon smrti svog dede spavala kod bake, kako bi im obema bilo lakše.

Bogdanina baka štrika i plete, pa nema sumnje da će neki od njenih ručnih radova ukrašavati i dom Ražnatovića.

Inače, u porodičnom dvorištu Rodića u Titelu nalaze se dve vile. U jednoj žive Bogdanini roditelji, dok će drugu Veljko dobiti u miraz. On tu trenutno drži svoje pse, koje je doveo iz Beograda, a sutra će ovde Rodići dočekivati goste.

Bogdanu će sutra izvesti iz njene kuće, ispred koje će biti postavljena i jabuka, koju će Veljko morati da pogodi, dok će ostatak proslave dogoditi u novoj kući u kojoj Veljko i Bogdana provode najviše vremena kada u Titelu.

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRISTALNI LUSTERI, KOŽNE GARNITURE, ZLATNI TONOVI Evo u kakvom je luksuzu odrasla Cecina snajka, od prizora njenog doma ZASTAJE DAH (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Nov.2019

Sutra će se održati svadba decenije kada će na ludi kamen stati Cecin sin, Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić. Uoči svadbe, Bodanina majka Danijela otvorila je vrata svog porodičnog doma, te pustila ekipu "Blica" da vidi u kakvom je luksuzu odrasla Bogdana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.