GLUMICA U PANICI: Policija reagovala nakon što joj je nepoznat muškarac PROVALIO U KUĆU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMICA U PANICI: Policija reagovala nakon što joj je nepoznat muškarac PROVALIO U KUĆU

Osuđen na uslovnu.

Kako prenosi američki magazin "TMZ" muškarac koji je progonio oskarovku Sandru Bulok konačno je dobio presudu, tačnije osuđen je na uslovnu.

ŠOK! Srpska snajka Severina se TAJNO SASTAJE sa ovim političarem - šta će Igor reći na to?

A post shared by Sandra Bullock. (@sandrabullock_official) on Jan 23, 2015 at 11:23am PST

U trenutku provale Sandra je bila u svojoj sobi, ona se odmah sakrila u plakar i pozvala policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na sudu je emitovan i njen panični poziv policiji. Korbet je policiji rekao kako nije znao da je Bulok u kući, ali se može čuti u telefonskom razgovoru kako se dere: "Sendi, izvini!"

PREBACIO SVU KRIVICU NA MALOLETNCU: Šako Polumenta PROGOVORIO ISKRENO o privatnim snimcima

On je bio optužen za provalu i progoniteljstvo, ali je sada izbegao zatvor i dobio samo uslovnu kaznu koja određuje da ne sme da priđe oskarovki narednih deset godina, i mora da bude pod strogom kontrolom lekara kako bi uzimao lekove koji kontrolišu njegovo psihičko stanje.

A post shared by Sandra Bullock. (@sandrabullock_official) on Apr 2, 2015 at 11:45pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.