GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA OBOLELA OD KANCERA Povukla se iz JAVNOSTI, a onda se pojavile OVE FOTKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 13:13

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA OBOLELA OD KANCERA Povukla se iz JAVNOSTI, a onda se pojavile OVE FOTKE

Ne predaje se.

Glumica Šenon Doerti (48), koja publika u Srbiji obožava zbog serija "Beverli Hils" i "Čari", nedavno je priznala  da joj se rak dojke dijagnostikovan još 2015. godine vratio.

- Pitanje je dana kad će procureti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde - rekla je Šenon za strane medije i dodala:

- Jako mi je teško. Ima dana kad se pitam: "Zašto ja", a ima i onih kada jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihvatim bolest. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu  - rekla je tada Šenon.

U aprilu je Šenon Doerti proslavila 49. rođendan, u karantinu sa svojim suprugom, koji joj je najveća podrška sa ovom opakom bolešću.

Nedavno su se pojavile fotogafije na kojima je glumica viđena kako odvodi psa kod veterinara, a sudeći po fotografijama glumica se ne predaje i u poprilično je dobroj formi s obzirom da se bori protiv smrtonosne bolesti.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.